Enify Elements I Opprette elementer

Elementer er de grunnleggende byggesteinene i Enify og er enkle å lage. Les mer om hvordan du lager Enify Elements

Opprette elementer

For å få utnyttet Enify på best mulig måte må man lagre koblinger til informasjonen man bruker og gjenbruker. Vi kaller dette for Elementer i Enify. Det er flere måter å lage elementer i Enify på. Resultatet er det samme så bruk den varianten som passer best for deg. Ikonet + indikerer de ulike stedene du kan lage Elementer. Les mer under.

createelement-1

Automatisk opprettelse

Dette er den enkleste måten å opprette elementer, og fungerer for applikasjoner som er webbasert, det vil si åpner seg via en webside. Du finner dem i listen "Running". For å lagre disse til Enify Elementer trykker du enkelt på plusstegnet.

HubSpot Video

Hvordan?

• "Running" er en liste over de fleste programmene som kjører på datamaskinen din for øyeblikket.
  • Noen av dem har et"pluss" ✚ -tegn ved siden av dem.
  • Ved å klikk på det, så lager du elementet; det vil vises i Mine elementer til venstre, i den blå boksen.

Manuell opprettelse

• Hvis du vil opprette et nytt element for andre applikasjoner, klikker du på "plus" -tegnet øverst på listen "My Elements".

image-png-Nov-10-2021-09-19-24-14-PM

• Du vil da få en liste over Templates som er tilgjengelige for deg. Disse opprettes for ulike programmer. Velg malen som passer deg. Maler fungerer som "veivisere" for å veilede brukeren gjennom å lage elementer for bestemte apper og skjule kompleksitet. Velg den som passer for ditt element og programmet du skal åpne.

Note: Dersom noen av programmene du bruker mangler i oversikten. Ta kontakt - vi hjelper gjerne!

• Du vil bli tilbudt et utvalg av ulike maler for ulike program og variasjoner av disse. Disse variantene finnes for å tilby deg tweaks på hvordan appen vil fungere; for eksempel muligheten til å åpne en PowerPoint -presentasjon i lysbildefremvisning eller redigeringsmodus.
    • Når du har valgt din foretrukne variant, kan du fylle ut nødvendig informasjon i boksene på skjermen.
    • Du vil alltid bli bedt om et navn; gi det noe nyttig for deg selv og andre å identifisere. Du trenger ikke å inkludere et applikasjonsnavn, da du kan se det ut fra ikonet.
    • Flere involverte maler vil veilede deg til å gi tilleggsinformasjon som; datareferanser, sidetall, zoomfaktorer, etc. Bare oppgi de nødvendige, så er du i gang.
    • Trykk på Lagre og du er ferdig!

Merk: Hvis du finner at det ikke finnes en Template for ditt teams behov,  klikk her for å få hjelp: https://help.enify.no/en/creating-templates

Å dele elementer med andre Enify -brukere

• Selvfølgelig er det enkleste arbeidet ikke noe arbeid i det hele tatt! Enify gjør det enkelt for brukerne å dele sine nyttige elementer og brett med andre.
    • Så hvis du ser en kollega eller venn med et nyttig element, kan du bare be dem dele det med deg. Https://help.enify.no/en/how-to-share

Videre lesning:

Creating & Editing Boards  <LINK> Nå har du noen nyttige elementer du vil kombinere dem til nyttige tavler.

Du kan Share Elements & Boards <LINK> med andre for å gjøre dem i stand til å bruke dem. Her kan du finne informasjon for å sikre at elementene fungerer i tavlene deres.

Templates <LINK> kan utvide funksjonaliteten til Enify

Search & Tags <LINK> kan brukes til å organisere, filtrere og finne elementer og tavler.