1. Hjelpesenter
  2. Produktoppdateringer

Nye funksjoner og bugfixes

Her kan du følge de seneste ioodateringene for funksjoner og bug fikser i Enify.

Date: 20/05/22

En ny release av Enify er rett rundt hjørnet, klar for deg og ditt team. For å kunne bruke de siste oppdaterte løsningene må du laste ned og installere en ny versjon fra din profil inne i Enify.

💃Nye funksjonalitet:

• Notifikasjon når et board er delt med deg (GÅ til windows fokusassistent og sett denne til OFF. For å lære mer om windows fokusassistent se- https://support.microsoft.com/en-us/windows/focus-assist-automatic-activation-settings-81ed1b25-809b-741d-549c-7696474d15d3).
  • Board - Detailjer: har nå Tab'er (Properties, Sharing, and Discussion).
  • Board - Detaljer: Du kan se brukere som er inne på et Board.
  • Board - Detaljer: Chat på Board: skriv, se og delete kommentarer til et brett.
  • Board - Detaljer: Sync (Bruker A:  endrer beskrivelsen uten å lagre. Bruker B: endrer beskrivelsen og lagrer. Bruker A får opp en sync knapp for å synkronisere brukernes arbeid.).

🐛 BUGs som er fikset:

• Manglende scrollbar på profil siden.
  • Når Edge/Chrome elementer ble dradd til minimert så forsvant ikonene.
  • Brukernes online status er ustabil.
  • Synkronisering av brukerinformasjon setter en tom streng for bildekolonnen - utløser en feil.
  • Programkrasj når Enify er inkludert som et element.
  • Enify mister kontekst ved ny tilkobling.
  • Kunde opplever treghet ved bruk av Enify.
  • Add to Enify" og "Plus" gjør 2 forskjellige ting.
  • Ikon mangler i feilmelding når du prøver å lage et element i en .pdf fra OneDrive.
  • Kunne dra og slippe nettleser-elementer fra Running til Elements flere ganger og lage flere elementer.