Enify Logg inn I Hvordan logge på Enify - prøveversjon

For å opprette og logge på i Enify bruker vi Microsoft -pålogging. Det er altså Microsoft som godkjenner deg for bruk av programmet. Artikkelen under forteller deg hvordan dette gjøres.

Enify bruker Microsoft - autentisering for pålogging. Følg denne fremgangsmåten hvis du vil opprette en konto:

For prøveversjon:

• Registrer deg her: https://enify.no/prov-gratis
  • Så snart Enify teamet har opprettet en bruker til deg vil du motta en onboarding mail.
  • Du vil deretter sendes til en Enify påloggingsside:
image-png-Nov-09-2021-07-44-33-02-PM
  • Trykk på "Sign in with Microsoft" knappen.
  • Du vil så bli bedt om å legge inn
    • et brukernavn; dette er samme informasjon som du registrerte deg med
    • et passord; dette er ditt personlige Microsoft passord (som kun du vet hva er)
    • for å fortsette logg inn prosessen, følg stegene fra Microsoft.
  •  Når du fullfører logg inn prosessen, får du tilgang til Enify:

workhub-3

For kundespesifikk logg inn: Les kunde-dokumentasjon eller kontakt oss.

Les følgende for feilsøking:

Vær oppmerksom på at: Hvis du registrerte deg for å motta en eBok eller registrerte deg for et webinar, gjelder ikke dette som en registrering for pålogging på Enify.