Enify Boards I Lage Boards

Boards i Enify er ulik informasjon du trenger for å utføre en oppgave. Boards kombinerer elementer i layouter for å hjelpe deg å løse oppgaver raskere. Slik lager du dine Boards.

Opprette Boards
Boards opprettes ved å dra de lagrede elementene dine (blå) opp til Layouten din øverst på skjermen og lagre dem.

• Komme i gang:
    • For å lage et brett må du velge et Environment og en Layout https://help.enify.no/en/getting-started-with-environment-and-layouts
    • Du kan velge en Layout som passer for Boardet ditt. Bare velg en som har nok bokser til å inneholde elementene du trenger å kombinere sammen på skjermen.

• Opprette Boards
    • Layoutvalget var den kompliserte biten! Å lage et Board krever bare at du drar de opprettede elementene dine (enten du opprettet dem eller de deles med deg) til Layouten du valgte i "My Work" på skjermen.

Note: Et brett er en samling av informasjon fra "My elements". Dersom du kun drar inn elementer fra "My Elements" vil knappen for å lagre brett bli tilgjengelig.

Drag and drop
    • Når du drar dem inn, starter elementene, og du vil se hvordan de ser ut på skjermen. På dette stadiet kan du alltid velge en ny oppsett. Hvis du gjør det, vil alle de valgte elementene flytte til boksen til venstre for oppsettet, slik at du raskt kan flytte dem tilbake til oppsettet.
    • Boksen til venstre lar deg åpne elementer minimert. På denne måten kan applikasjoner og informasjon fremdeles åpnes som er lett tilgjengelig uten å ta opp skjerm eiendom. Du kan bruke denne funksjonen for informasjon av sekundær betydning, referansedokumenter som brukes av og til eller for å kjøre et skript i bakgrunnen.
    • Når du er fornøyd med elementene og oppsettet, klikker du bare på Create Board -knappen som vises øverst i boksen Mitt arbeid.
    • Brettet vil bli opprettet, og du må navngi det i delen Mine tavler til høyre.
    • Trykk på lagre
Åpne delt brett

TIPS: Bruk et godt beskrivende navn slik at du lett finner igjen brettet neste gang.