Enify I Komme i gang med "Environment" og "Layouts"

Enify kjenner igjen hvor mange skjermer du har koblet til datamaskinen. Skjermene kan deles inn i mange forskjellige rutemønstre du kan plassere informasjon inn i. Et slikt rutemønster kaller vi en Layout. Slik fungerer dette.

Starter

• For å begynne å bruke Enify må du velge et Environment og en Layout
  • Antall fysiske skjermer som er koblet til datamaskinen din og hvordan de er arrangert kalles samlet et Environment. Det vil sannsynligvis være et Environment som passer datamaskinen din allerede i systemet; vanligvis vil dette automatisk bli valgt av Enify når det starter, men du kan også velge det manuelt.
Select layout

• Klikk på ikonet Enironment / Layout som vises øverst på skjermen i delen My work eller øverst til høyre på skjermen ved siden av profilikonet ditt.
  • På venstre side av valgboksen vil du se alle Environmentene som passer med ditt nåværende oppsett; Husk at dette ofte kan endre seg hvis du har en bærbar datamaskin som du kan koble til stasjonære skjermer. I det usannsynlige tilfellet du finner at det ikke er kompatible Environmenter med skjermoppsettet ditt, bør du kontakte administratoren din som kan opprette et for deg eller gi deg muligheten til å lage dem selv.
Drag and drop
  • Velg et oppsett som kan inneholde informasjonen fullt ut uten at du må scolle for mye. Vi vil anbefale å ikke ha mer enn 2-3 elementer på en HD-skjerm og ikke mer enn 4 på en ultrabred skjerm.
  • I stedet for å sette sammen alle elementene dine på skjermen med et enkelt brett, kan du dele arbeidet ditt i noen få brett og gjenbruke elementer fra brett til brett etter behov.
  • Å bruke det samme elementet på nytt er enkelt, og det tar bare ett museklikk å komme mellom brettene, så ikke vær redd for å bruke mer enn ett.

Tips: Du kan enkelt endre Layouten når som helst når du bruker Enify