1. Hjelpesenter
  2. Komme i gang
  3. 3. Hvor mange skjermer har du?

Enify Layout I Komme i gang med "Environment" og "Layouts"

Enify kjenner igjen hvor mange skjermer du har koblet til din PC. Skjermene kan deles inn i mange forskjellige layouter som du kan plassere informasjon i. Du velger selv den layouten som passer til det du vil se på. Les mer om Layout her

Hvordan velger du?

• For å bruke Enify må du velge et Environment og en Layout
  • Antall fysiske skjermer som er koblet til datamaskinen din og hvordan de er plassert kalles i Enify for et Environment. Det vil sannsynligvis være et Environment som passer datamaskinen din allerede i systemet; vanligvis vil dette automatisk bli valgt av Enify når det starter, men du kan også velge det manuelt(se video under).
HubSpot Video
  • Klikk på ikonet Layout som vises i delen My work
  • På høyre side av valgboksen vil du se alle Environmentene som passer med ditt nåværende skjermoppsett; Husk at dette ofte kan endre seg hvis du har en bærbar datamaskin som du kan koble til stasjonære skjermer. Dersom det skulle mangle Environmenter til skjermoppsettet ditt, bør du kontakte administratoren din som kan opprette et for deg eller gi deg muligheten til å lage dem selv.
  • Velg Environment for å få tilgang til tilgjengelige Layouts.
  • Klikk utenfor boksen når du har valgt layouts for å komme tilbake til My Work.
  • For å bruke Layouten din - dra inn et Element og slipp det på valgt layout. Enify vil da åpne informasjonen for deg på valgt plassering.

Tips til Layouts og ditt skjermoppsett:

• Velg en Layout som kan inneholde informasjonen fullt ut uten at du må scolle for mye. Vi vil anbefale å ikke ha mer enn 2-3 elementer på en HD-skjerm og ikke mer enn 4 på en ultrabred skjerm.
  • I stedet for å sette sammen alle elementene dine på skjermen med et enkelt brett, kan du dele arbeidet ditt i noen få brett og gjenbruke elementer fra brett til brett etter behov.
  • Å bruke det samme elementet på nytt er enkelt, og det tar bare ett museklikk å komme mellom brettene, så ikke vær redd for å bruke mer enn ett.

Tips: Du kan enkelt endre Layouten når som helst når du bruker Enify