EnifyEngine I Last ned og installer EnifyEngine

EnifyEngine er et lite program som Enify brukere må laste ned på PCen sin for at Enify skal fungere. Enify Engine kjenner igjen hvor mange skjermer du har knyttet til maskinen og hjelper deg å åpne programmer. Her er det du trenger å vite

🏳️ TILGANGNIVÅ:
Du må ha en Enify -bruker for å få tilgang til disse funksjonene.

Hva er EnifyEngine?

EnifyEngine er et lite program installert på brukerens PCsom kjører i bakgrunnen. EnifyEngine er nødvendig for å velge og kontrollere hvor mange skjermer du har knyttet til PCen og hvilken layout du ønsker å bruke. Hvis du bruker Enify til å starte et program og plassere det i en layout på skjermen, hjelper EnifyEngine med det. Enify motor fungerer kun lokalt på din PC.

Hvordan starte EnifyEngine:

• Logg deg på Enify på Web.
  • Naviger til settings for å laste ned Enify Engine

image-png-Nov-10-2021-10-07-30-56-PM

Vi anbefaler at du Installer EnifyEngine på følgende måte:

• Finn nedlastede filer i din filutforsker

image-png-Nov-25-2021-09-14-18-49-AM

• Dobbelklikk for å starte installasjonen og følg stegene på skjermen.
  • Når installasjonen er ferdig skal Enify appen åpne seg automatisk på din PC.

• Dersom om du trenger å åpne Enify i web-browseren, ha tak i loggfiler eller avslutte programmet høyreklikker du på Enify-ikonet i Taskbar-enfav.

image-png-Nov-10-2021-10-09-27-82-PM