Enify Sharing I Fjerne deling og gjemme elementer eller board

Her er en trinnvis veiledning for hvordan du fjerner deling eller gjemmer et brett eller et element.

Fjern deling av element eller brett

  • Å fjerne deling av egne elementer eller brett er enkelt. Klikk på Edit-knappen ved siden av elementet eller boardet og velg Share. I Sharing vinduet som dukker opp, markerer du den brukeren som skal fjernes fra delingen og klikker Remove user. Klikk deretter Save. Delingen er nå fjernet.

  • Du kan fjerne delingen av andres elementer eller board på samme måte dersom du har tilgangen "Manage" på elementet eller boardet.

HubSpot Video

Fjerne element eller brett delt med deg

    • Dersom du vil fjerne et element eller board som er delt med deg, kan du gjemme det. Klikk på menyen på det delte elementet eller boardet og velg "Hide". Elementet eller boardet vil bli fjernet og dersom du vil se det igjen må eieren av elementet eller boardet dele det med deg på nytt.
HubSpot Video