Enify I varsler om Elements og Boards

Enify bruker Microsoft Power Automate til å opprette varsler om elementer og Boards. Her er en guide for hvordan det fungerer.

For ekspertbrukere:

Et godt eksempel på nyttig varsling ved bruk av Enify er når noen deler et element eller et Board med deg. Power Automate-flyter som er skreddersydd for Enify, krever kundespesifikke data. Import av maler er mulig, men endringer må utføres i importprosessen. I tillegg kan oppretting av flyter kreve et spesielt abonnement i Power Automate hvis Premium-komponenter brukes.

Enify Notifications - Power Automation

Hvordan virker det?

For at kundene våre skal lage et fleksibelt og verdifullt rammeverk for varslinger, bruker Enify Microsoft Power Automate via SQL -utløsere.

Hver databasetabell i Enify-databasen inneholder en kolonne som kan brukes som en UPDATE- og CREATE-utløser.

Når en flyt i Power Automate er utløst, kan alle tilgjengelige flytkomponenter brukes. Bruk SQL -spørring til å dykke dypere inn i dataene for å trekke ut informasjon fra andre tabeller. Overfør denne informasjonen til "Send e-post" -komponenten og varsle brukerne om endringen eller opprettelsen.

Hvordan ser det ut for sluttbrukeren?

De vil motta en epost med informasjon om at noe er delt, hvem det er fra samt en link til Enify. Se eksempelet under:

Hvordan kan jeg få varsler for organisasjonen min?

Ta kontakt med Enify Team for å installere den første flyt: Hvordan kontakte Enify teamet