Forenkle måten du arbeider med oppgaver

Multitasking og hurtige skifter mellom roller og oppgaver er en del av en moderne arbeidsplass. Det trenger ikke være tidkrevende, men det er ofte det. Her er hvordan du på en enkel måte kan arbeide med oppgaver i Enify.

Tenk at alt du trenger for å utføre en oppgave kunne vært tilgjengelig i en spilleliste. Slik at når du starter en jobb så var alt du trengte å gjøre var å søke på oppgaven, trykke play også ville et system funnet appene, dokumentene og relatert informasjon i disse systemene og plassert det på dine skjermer. Ville ikke det vært gøy?

Vel, Enify er dette systemet. Akkurat nå har du nok en åpen plass under "My boards" i din Enify versjon. La oss bygge deg en spilleliste i dag. Hvordan?

💡 Velg en oppgave

👉Lagre linkene til de appene du bruker når du utfører denne oppgaven (My Elements)

👉 Velg en layout hvor du plasserer dine elementer

👍 Klikk "Create Board"

♻️Nå når du har lagret det du trenger for å utføre en oppgave kan du finne den og gjenbruke det så mange ganger du trenger fra din liste av Boards. Det beste med dette er at du kan være en god kollega å dele det med dem. Og kanskje får du noe i retur? Start å vokse ditt oppgaveutførelsessystem i dag.

screens-to-board