1. Hjelpesenter
  2. Komme i gang
  3. 4. Bruk dine apper og skjermer

Enify Start I Bruk Elementer og Running

Du kan begynne å bruke Enify funksjonalitet rett etter du har lastet ned appen og valgt en layout. Her kan du lære hvordan.

overview-enify👉Dra og slipp fra Running

Running inneholder apper du har åpen på din PC. Enify ser disse og alt du trenger å gjøre er å velge den du vil se på og dra den inn i din valgte layout. Enify vil så plassere appen du valgte i det området du har valgt i din layout.

Du kan lagre linker til dine åpne web-applikasjoner direkte fra Running ved å dra dem til "My Elements". Neste gang du åpner Enify,- så er alle linkene dine der.

👉Dra og slipp fra "My elements"

My elements er linker til noe du ønsker å åpne i dine apper, uavhengig av plattform. Det kan være et dokument, en sted i en webapplikasjon, en rapport eller et 3D view. Når du lagrer linken inni Enify kan du alltid finne dem i din arbeidsbenk. For å åpne en link er alt du trenger å gjøre å finne den i listen og dra den inn til din valgte layout. Enify gjør resten av jobben.

Enify I Drag and drop

👉Utnytt dine skjermer🖥️

Arbeidstakeres skjermoppsett kan være store, små, få eller mange. Ved å ta i bruk Enify environments og layouts får du muligheten til å effektivisere måten du arbeider med skjermer på. Under "My Work" kan du enkelt bytte mellom ulike skjermoppsett og lsyouter. Du kan også enkelt bytte på hvor og hvordan du åpner dine apper.

Du kan bruke den valgte layouten din uten å ha Enify åpen på skjermen (f.eks. ved å minimere Enify på din windows task bar). Her er noen tips til hvordan du kan bruke denne funksjonaliteten:

- Endre mellom apper du har åpnet og plassert via Enify 💡 Shift + venstre museklikk på toppen av vinduet

- Bruk en applikasjon på full skjerm💡 Dobbelklikk på valgt vinduet menybar

- Fjerne full-skjerm modus 💡 Dobbelklikk på det valgte vinduets menybar

For å booste din digitale opplevelse, prøv å lagre noen Boards.

Vi er her for å hjelpe! Send oss en chat eller en epost - vi vil gjerne høre fra deg!