Enify Sharing I Hvorfor deling er en del av Enify?

Deling av informasjon er avgjørende i dagens hybridarbeid. Ofte gjøres dette ved å dele en lenke fra meg til deg, eller teamet ditt. Enify har bygget videre på dette og gjør det mulig for sluttbrukere å dele all informasjon som trengs til en oppgave.

Hvorfor vil jeg dele?

Du kan enkelt dele elementene og Boardene dine med andre Enify -brukere for å effektivisere arbeidet og opprettholde konsistensen. Det er mange grunner til at du vil gjøre dette, og Enify har verktøy for å gjøre det enkelt.

  • En kollega vil ha tilgang til den samme rapporten du bruker - del ett elementet
  • Du vil sørge for at ferievikaren bruker den samme informasjonen til å utføre viktige oppgaver - gi hver oppgave et Board og del dem
  • En ny arbeidstaker trenger ikke å huske hvor alle dokumentene er plassert for rollen sin- du deler bare noen av favorittelementene og -Boardene dine for å få dem raskere opp å gå.
  • Du vil lage en enklere prosess for fremdriftsoppdatering til hele teamet ved å dele ett Board med informasjon(se video under).
HubSpot Video

Husk hvis du synes et Board er nyttig; vil andre medarbeidere også sannsynligvis finne det samme brettet nyttig. Som du kan se fra eksemplene ovenfor, deler du ikke bare informasjon, men "hvordan du gjør noe" når du deler et Board- du formidler effektivt kunnskap.

Og kunnskap vokser; andre medarbeidere vil igjen skape nyttige Boards av dine beste ideer kombinert sine egne, og de deler dem tilbake!

Dersom dere alle deler det samme brettet eller elementet og et av teamemedlemmene dine oppdaterer det for å vise noe bedre, får alle endringen. Dermed jobber alle med den siste kollektive kunnskapen.

Du deler koblinger til informasjon, ikke innholdet: Å dele elementene eller tavlene dine vil bety at ditt normalt private innhold i Enify er synlig for andre brukere. For mer informasjon, se vår Sikkerhet og personvern -side.


Hva deler jeg egentlig?

Du deler Boards/Elementer som inneholder referanser til data og informasjon, ikke informasjonskilden i seg selv. Tenk på det som å sende en lenke via e-post, den inneholder ikke siden, bare måten å komme til den.

Dette sikrer at du alltid vil få den nyeste versjonen av informasjonen. Vær oppmerksom på at alle brukere som du deler informasjonen med, må ha tilgang til informasjonen slik som du.

Tips: Sørg for at det delte innholdet ditt kan deles!

Lær mer om:- generell deling av informasjon gjennom naive apper