1. Hjelpesenter
  2. Bruke Enify
  3. Søke & tagge elementer og brett

Enify Søk I Redigering av tagger

For å hjelpe deg og teamet ditt enkelt med å finne Elementene og Boardene du trenger, kan du bruke tagger. Denne artikkelen forteller deg mer om hvordan du redigerer tagger.

Hvem kan opprette og bruke Tag?

Alle som har tilgang til Enify kan opprette og bruke tags. Dette er til for å forenkle måten du finner din informasjon.

Redigering av tagger

• Hvis du har opprettet eller redigert noen Elementer og Boards, har du sannsynligvis sett
    Tags: alternativet allerede (se bildet under).

Element and tag

• Hvordan legge til en tag på et Board eller Element?
    • For å finne Tag boksen på et element eller Board må du trykke på knappen med tre punkter og edit (se bilde under for informasjon):

• Du kan legge til en tag ved å skrive inn i Tags: -boksen.
    • Du vil automatisk se alle taggene som allerede er opprettet i Enify:
  • Element og Tags

• Det er lurt å gjenbruke tager slik at det ikke blir for mange like som vises i listen.
  • Hvis det ikke er noe passende, kan du bare skrive inn en ny tag og trykke [ENTER] på tastaturet, og den vil lage en helt ny tag for fremtidig bruk av alle.

Slik fjerner du tagger:

• For å fjerne en tagg fra et element eller brett klikker du bare på den lille ✖ ved siden av en av de eksisterende taggene.

Merk: Å trykke X på en Tag fjerner ikke taggen fra systemet; det vil fortsatt være tilgjengelig for å legge til dette elementet eller et annet element i systemet.