1. Hjelpesenter
  2. Bruke Enify
  3. Søke & tagge elementer og brett

Enify Search I Søking i Enify

Tag i Enify er laget for å raskt finne elementene og Boardene du trenger. Slik søker og filtrerer du med tagger.

Hvis du har mange Elementer og Board, kan du bruke søk og tagger til å raskt finne dem. I feltet  søk bruker navnet på elementet eller Boardet for å finne det. Et element eller Board kan ha flere tagger knyttet til seg som kan brukes til å filtrere ned listene dine. Å sette opp dine egne navn på tagger for Board og elementer er en enkel prosess.

Hvordan bruke Søk

• Under My Element og My Boards er det en søkeboks som kan brukes til raskt å finne et element eller et Board ved navn.
  • Når du skriver inn noe i søkefeltet, vil visningen av elementene på My elements/My Boards listen forkortes for å hjelpe deg med å finne det du vil ha.
  • Du kan bruke Søk i kombinasjon med tagfiltrering hvis du ønsker det.
    HubSpot Video

Filtrering ved hjelp av tagger

• En eller flere tagger kan knyttes til ethvert element eller Board.
  • Tagger i Enify kan brukerne bestemme selv og brukes til å beskrive funksjonen eller rollen til elementer i systemet; de eksisterer utelukkende for å hjelpe brukerne med å organisere og ordne innholdet.
    HubSpot Video
  • Du kan se alle taggene i systemet ved å klikke på alternativet Filtrer etter tag ved siden av søkeboksen.
  • Dette vil vise en liste over alle taggene som er definert i systemet av alle brukere i din organisasjon.
  • Hvis du klikker på en eller flere av taggene på listen, blir elementet og tavlen forkortet etter hvert som de filtreres etter ditt valg.

Tips: Hvis du velger mer enn én tag, blir And and Or - valget øverst på listen relevant;
Og viser elementer og tavler som inneholder ALLE kodene du angir, mens Or viser de som inneholder NOEN av de valgte merkene.