Fjern Enify -konto

Hvis du vil slette kontoen din, må du ikke lenger abonnere eller være en prøveperson. Hvordan og hva må jeg gjøre? Her er en trinnvis guide.

Vi beklager at du ikke vil være med oss lenger! Håper denne guiden vil hjelpe deg på vei, hvis ikke, kontakt oss for hjelp.

• Fjern først fjern EnifyEngine fra PCen. Dette gjøres ved å søke på EnifyEngine på oppgavelinjen i Windows.
  • Trykk på alternativet Avinstaller og følg trinnene.

Se videoen under for mer informasjon:

HubSpot Video

For å fjerne den faktiske Enify -kontoen må du følge disse trinnene:

• Åpne https://myaccount.microsoft.com/
  • Logg på med din Microsoft -konto
  • Klikk på Organisasjon i menyen til venstre
  • Finn organisasjonen du vil forlate, og klikk på: Forlat organisasjon
  • Brukeren fjernes fra prøveområdet.
  • Brukeren vil motta en e -post fra Microsoft som bekrefter handlingen

Merk: Brukeren kan også fjernes fra abonnementet av en administrator. Kontakt support for hjelp.