Enify Funksjonalitet I Holde programmet åpent

Noen ganger kan det være fint å ikke lukke programmene du har åpnet når du skal skifte mellom dem. Dette kan du enkelt gjøre ved å benytte "Keep open" i Enify. Her er hvordan du kan gjøre dette

Bruke et Board:

• Du åpner ett Board ved å trykke på play knappen (f.eks. Start min dag) også åpnes alle programmene du har koblinger til.
  • Så vil du åpne ett nytt Board uten at du lukker programmene du har åpnet i det forrige.
  • Trykk på "stopp" knappen og så på "keep elements open"

Enify reagerer da med å legge alle programmene dine ned på verktøylinjen som minimerte programmer og åpner opp det nye Boardet ditt og plasserer det på skjermene dine som du ønsker.

Bruke et Element:

Du åpner ett element ved å dra det fra "my Elements" eller "Running" på din Layout

Så vil du fjerne det uten å lukke programmet du har åpnet.

Du trykker da på elementet på din Layout og får opp valget om å:

•     minimere
  •   holde åpent
  •     stoppe

Se under for illustrasjon: