Enify Error I Hvor kan jeg finne nyttige logger?

I en digital verden kan det av og til gå galt. For å hjelpe til med feilsøking dersom noe skjer har vi opprettet to logger. Slik finner og bruker du dem

EnifyEngine har to logger hvis noe skulle gå galt med Enify: Enify -loggen og Window Event Log File. Begge loggene kan gi nyttig informasjon til support som hjelpe med å finne problemet.

🏳️ TILGANGNIVÅ:
Alle produkter og planer

Hvordan finner du log filene?

• I oppgavelinjen på PCen finner du programmet Enify
  • Høyreklikk for å få opp tilgang på log filene.
    image-png-Dec-20-2021-12-27-49-96-PM
  • Klikk på "Get logs" for å åpne loggfilen (en Notepad-fil vil åpne opp)

Hva gjør jeg med filen?