Enify Error I Feilhåndtering

Enify bruker Azure application insights til å monitorere og analysere status for applikasjonen.

Azure application insights er en del av Azure Monitor og brukes til å monitorere og analysere bruk og hendelser i Enify applikasjonen. Dette betyr at du som bruker ikke trenger å rapportere hendelser i Enify, de blir auotomatisk registrert i Azure application insights.

Administrator har tilgang til Azure application insights og som kan undersøke hendelser som har oppstått. Man finner Azure application insights i Azure under Subscriptions.

Dersom du lurer på noe ta kontakt med support på: help@support.no