Enify Engine I Sikkerhet og generelt

Enify Engine er en liten bakgrunnsapplikasjon som du må installere for å bruke Enify. Den er til for å gi sluttbrukerne funksjonalitet de trenger. Det er også en viktig komponent for å ivareta sikkerhet. Her er det du trenger å vite om Enify Engine.

Hva er Enify Engine?

Enify Engine er en liten applikasjon som du blir bedt om å installere når du først begynner å bruke Enify. Det er en liten bakgrunnsapplikasjon som ligger i systemstatusfeltet og tar sikre, autoriserte kommandoer fra Enify-applikasjonen.

Enify Engine er til for å kunne starte applikasjoner du velger i Enify og plasserer dem på skjermene i de valgte layoutene. Enify Engine holder også styr på hvor mange skjermer du har koblet til pc-en. Du finner Enify Engine med en gang du logger på Enify (se knappen på bildet)👇🏻

Enify_Download Engine

Hvorfor må Enify Engine installeres?

favEnifyEngine er nødvendig for å velge og kontrollere hvor mange skjermer du har knyttet til PCen og hvilken layout du ønsker å bruke. Hvis du bruker Enify til å starte et program og plassere det i en layout på skjermen, hjelper EnifyEngine til med det. Enify Engine blir f.eks bedt om å åpne, flytte og lukke programmer av Enify og gir tilbakemelding på om den fikk til dette eller ei.

Hvor installeres Enify Engine?

Enify Engine installeres her: C:\Users\YOUR USERNAME\AppData\Local\Programs\Enify Engine
Man trenger ikke være Administrator for installere Enify Engine. Dersom det er flere brukere på pc-en, og de skal bruke Enify, må Enify Engine installeres for hver bruker.

Sikkerhet Enify Engine

All kommunikasjon med Enify foregår lokalt på din pc, ingen kommunikasjon ut fra pc-en.
Programmet kjører med dine tillatelser (har ingen forhøyete tilganger) og er bevisst designet for å ha svært begrenset funksjonalitet for å redusere eventuelle sikkerhetsimplikasjoner.
De eneste dataene som samles inn av Enify Engine er loggfiler som ligger lokalt på datamaskinen din. Disse brukes til feilsøkingsformål i tilfelle du støter på problemer; Epsis har ikke tilgang til dem. Supportteamet kan be deg om å sende utdrag av disse loggene hvis du ber om hjelp. Du kan enkelt finne og gjennomgå dem fra Enify Engine-ikonet i systemstatusfeltet (høyreklikk: " Get Logs"). Dersom det er flere brukere på pc-en, og de skal bruker Enify, må Enify Engine installeres for hver bruker.