Enify Elements I Rediger og arkiver elementer

Du har flere redigeringsalternativer når du arbeider med og bruker elementer. Slik redigerer, arkiverer og sletter du elementer.

Redigering

Du kan redigere et hvilket som helst element på listen din, enten de ble laget automatisk eller manuelt.
  • Bare hold musepekeren over elementet du vil redigere, og klikk på pennikonet.
  • Dette åpnes elementet i redigeringsmodus der du kan skrive inn nye data i feltene eller oppdatere informasjonskilden(URL).
  • Du kan også tagge elementet for lettere å søke etter det (se video under).
HubSpot Video

Merk: Det er bare én kopi av et delt element, så hvis du redigerer et delt element, endrer du det for alle.

Arkivering og sletting
  • I redigeringsmodus kan du også velge å akrivere elementet. Dette fjerner det fra listen.
  • Når du klikker på Arkiv, får du også muligheten til å slette det.
    • Hvis du vet at du aldri kommer til å bruke det igjen, er det greit å slette det.
    • Hvis du er usikker på om du trenger det igjen, kan du trykke på ✖ øverst til høyre for å la det bli arkivert.

Advarsel om delte elementer: Vær forsiktig med å arkivere/slette delte elementer, da du også vil fjerne dem fra andres lister; selv om noen andre delte elementet med deg.

  • Du kan få elementet tilbake etter arkivering, men det er borte for alltid hvis du sletter det.
  • Vi anbefaler at du bare arkiverer delte elementer - siden du alltid kan slette dem senere når du har bekreftet at ingen andre bruker dem.