Enify Sharing I Hvordan forskjellige brukere vil se et delt board

Et board laget i Enify er satt opp for ett bestemt skjermoppsett, f.eks. to skjermer og tilhørende layout. Hvis mottakeren av et board har et annet skjermmiljø, f.eks. 1 skjerm, vil boardet åpnes minimert. Les mer om hvordan du kan fikse dette.

Hvordan vil et Board se ut på en annen brukers skjerm?

Hvis du og brukerene du deler et board med har det samme skjermoppsettet (f.eks. to skjermer), vil alle se elementene i boardet på samme måte.

Dersom brukerene har et annet skjermoppsett, eksempelvis 1 eller 3 skjermer, åpner og plasserer Enify elementene i det delte boardet i "minimized section" til høyre i My work .

HubSpot Video

Hva gjør du?

  • Dersom du er fornøyd med layouten du har i øyeblikket, kan du ganske enkelt «drag and drop» elementene fra «minimized section» inn i layouten. Lag et board, gi det et navn og klikk utenfor My boards området for å lagre.

  • Dersom du ønsker å endre layouten du har nå, klikk på i My work og velger en passende layout fra listen som dukker opp. «Drag and drop» elementene fra «minimized section», klikk deretter på Update board knapper for å lagre boardet.

  • Neste gang du åpner boardet, åpnes det slik du lagret det, og dersom noen andre brukere deler skjermoppsettet ditt, vil det også fungere for dem. Hver bruker hjelper altså med at boardet kan fungere på tvers av alle skjermopplegg uten noe arbeid.
  • Som med alle delte boards - dersom du redigerer oppsettet, vil det endres for alle andre med samme skjermoppsett.
  • Hvis du ikke har redigeringstilgang til tavlen, vil du ikke se alternativet "Update board" og kan dermed ikke lagre det nye oppsettet. Hvis du skal bruke boardet regelmessig, kan du be eieren av boardet eller en annen med admin tilgang om å gi deg redigeringsrettigheter for å ordne dette. 

På videoen under kan du se hvor enkelt du kan ta noe fra minimert og dra det inn på en layout.

Du kan enten lagre ett Board eller trykke oppdater på det Boardet du har kjørende:

HubSpot Video