Enify Sharing I Hvordan dele elementer og brett

Et problem som deles, er et halvert problem. For å få mest mulig ut av Enify må du dele og forbedre alles kunnskap.

Hvordan deler jeg?

Dele egne elementer eller boards:

• Klikk på menyen ved siden av elementet eller boardet og velg Share.

• I Sharing vinduet som dukker opp, skriv inn e-mailen til brukeren du vil dele med.

• Velg brukeren, gi en fornuftig tilgang, klikk Save og du er ferdig.

HubSpot Video

Dele andres elementer eller board:

• Dersom du ønsker å dele et element eller board som eies av en annen trenger du tilgangen Manage. Det er eieren av elementet elle boardet som gir deg denne tilgangen.

HubSpot Video
Del med en gruppe:
  • Grupper består av en gruppe Enify brukere, det kan være hele din bedrift, en interessegruppe eller et team.
  • Enify brukere med administrativ tilgang kan opprette disse gruppene.
  • Hvis du føler at en gruppe vil være nyttig for deg, kan du be Enify -administratorer eller støtte om å sette opp en for deg, da de kan spare mye manuell innsats. Spesielt når gruppen endres med jevne mellomrom.
  • Du kan dele elementer eller boards med predefinerte grupper (grupper lages i Admin app-en).

• I Sharing vinduet, klikk på Quick add øverst til høyre i vinduet og velg gruppen.

• Gi brukerne i gruppen fornuftige tilganger til elementet/boardet, klikk Save og du er ferdig.

HubSpot Video

Merk: De delte brukernes skjermmiljø definerer hvordan innholdet i et Board vil se ut. Informasjon vil alltid åpnes. Dersom de ikke plasseres på skjermen finnes de som minimerte elementer inne i Enify for at brukeren selv skal plassere dem.