Enify Boards I Redigering og sletting av Boards

Boards er en samling informasjon du trenger for å utføre en oppgave. Når du har lagret det, kan du bruke Boardet på nytt hver dag. Å redigere et Board kan være smart ettersom en oppgave utvikler seg og informasjon gjør det samme. Slik fungerer det.

Det er to måter å redigere Board på, avhengig av hva du vil endre:

1. Endre elementene eller Layouten

  • Start et Board ved å trykke på play. Endre elementene eller oppsettet på samme måte som du gjorde da du laget det for første gang.
  • Dra nye elementer over gamle, fjern dem ved hjelp av ikonene i oppsettet, eller endre oppsettet og omorganisere elementene.
  • Når du er fornøyd med arbeidet ditt, klikker du bare på Update Board -knappen som vises over oppsettet i My Work👇.

    Enify workspace

    2. Åpne Boardets detaljer

    • Ved å klikke på de tre prikkene på Boardet ditt får du opp ulike muligheter velg
      "Details".

    • Inne i Details vinduet får du opp tre ulike kategorier (Properties, Sharing, and Discussion). Se under bildet for beskrivelse av hver av disse.

      • Properties:

        Her kan du

        • editere Boardets navn og beskrivelse

        • legge til Tags (for enklere filtrering),

        • Se på innholdet i brettet - elementene,

        • se detaljer som Last edited by,

        • starte, lagre og delete Boardet.

          Dersom du deleter et Board vil du kunne finne det igjen under søppelkassen under "my profile". Det er kun her du kan gjennopprette eller slette Boards for alltid. Delete knappen på Boardet vil ikke slette alle elementene, kun Boardet.

      • Deling - Sharing:

        Sharing lar deg dele eller ta vekk deling av et Board. For å dele trenger du å legge til navn eller eposten til den du skal sende til. Gi dem riktige tilganger og trykke save. Boardet blir dermed delt. Du kan også legge til brukere ved å trykke på Quick add knappen (bruker grupper).

      • For å ta tilbake deling av et Board merker du brukeren du ønsker å fjerne og klikker på save.

      • Sharing området gir deg en oversikt over:

        • hvem Boardet er delt med,

        • hvem som delte det med deg,

        • tilgangsnivå og

        • live informasjon om hvorvodt noen ser på Boardet nå.

      • Kommentarer - Discussion:

        Denne funksjonen gir deg mulighet til å kommentere det delte Boardet med andre brukere. Du kan gjerne slette kommentarene ved å trykke på sletteknappen ved siden av dine kommentarer.