Enify Boards I Hvordan bruke "My Boards"

Boards i Enify er dine oppgaver koblet med relevant informasjon fra ulike systemer og applikasjoner.  Boards kan brukes til å enkelt finne alle dokumentene, appene og dataene dine for dine valgte oppgaver.

Hva er Boards i Enify?

Boards er til for at du raskt skal kunne hente samlinger av Elementer som du har lagt på en Layout. Effekten av dette er at du ikke trenger å bruke tid på å finne og plassere informasjonen du trenger for å gå i gang med oppgaven din.

Enify changing tasks
    • Du kan lage Boards for å hente frem det du trenger for å utføre vanlige oppgaver.
    • Boards opprettes og administreres av de som bruker dem.
    • Alt brukeren trenger å gjøre er å trykke på Play, så henter Enify hvert element og plasserer det på dine skjermer. På denne måten får brukeren en mer visuell oversikt over informasjon tilknyttet en oppgave.

Boards for teamet ditt:

• Ved å dele Boards kan du sikre at alle bruker samme informasjon og de samme applikasjonene for å utføre arbeidet konsekvent. Hobbyer, arbeid, organisatoriske oppgaver, prosedyrer og møter kan alle forbedres, forenkles og akselereres med Boards.

Hvordan finne og bruke dine Board?

boards-4
  • Du finner Boards under "My Boards".
  • På hvert enkelt Board kan du se hvem som opprettet det; Hvis du ser et ikon for en blå person, ble de laget av deg selv, mens Boards som deles med deg vil ha et ikon i en annen farge sammen med initialene til brukeren som deler med deg.
  • Til høyre for Board ikonet er navnet på Boardet og under står det når det sist ble redigert.
  • I tillegg kan du se en stjerne, ved å klikke på dette gjør Boardet til en favoritt og skyver den til toppen av listen.
  • Hvis du klikker på den stjernen igjen, fjerner du favoritten og den skyver Boardet tilbake til sin gamle posisjon lenger ned på listen.

Hvilke muligheter har du fra "Mine Boards List"?
For å kunne gjøre endringer på brettet trykker man på de tre prikkene til venstre for playknappen. Da vil følgende muligheter vises:

• REDIGERE: En blyant for å redigere tavlen (vises bare hvis du har tillatelse til å redigere)
  • DELE: Et delingsikon for å dele styret med kolleger eller venner (vises bare hvis du har tillatelse til å redigere)

Play
  • Ved å klikke på Play -ikonet vil alle Elementene startes og åpnes på stedene som er angitt i oppsettet ditt.
  • Den starter nye apper etter behov og henter data og dokumenter der de har blitt lagret.
  • Dette vil ikke påvirke noe annet du gjør på skjermen men elementene på boardet kan legge seg oppå eksisterende arbeid.

• Du kan fritt arbeide med eksisterende apper på skjermen mens du jobber med de nye som er åpnet av Boardet.
  • Ved å klikke på play-knappen, vil Boardet hoppe opp til toppen av My Boards -listen og få en mørk anelse for å vise deg at den kjører.

Stopp

• Når du er ferdig med det du gjør, kan du stoppe Boardet på samme måte som du startet det; Boardet vil være øverst på listen, og play ikonet er erstattet med et  stoppikon.
  • Dette gir deg muligheten til å lukke alle elementene som Boardet åpnet eller holde dem åpne hvis du tror du trenger dem senere (keep open).
  • Du kan deretter starte et nytt Board for å hjelpe deg med din neste oppgave.

Note: Når du stopper et Board, vil applikasjonene og systemene du har åpnet i Boardet lukke seg ned på PCen din.

I likhet med elementer kan du bruke søkeboksen til raskt å finne Boards og bruke tagger for å organisere dem. Se linkene nedenfor for mer informasjon.