Enify App I Hva er templates i Enify?

Enify Templates er til for å forenkle prosessen med å lage Enify -element for sluttbrukeren. Templates kan lages for nesten alle applikasjoner du har tilgjengelig. Denne artikkelen gir deg generell informasjon om Templates i Enify.

Hva er Templates i Enify?

• Templates kan lages for nesten hvilket system som helst. En Template bygges til hvert enkelt program uten behov for utviklerkompetanse. Målet er at sluttbrukeren til en template skal på en så enkel måte som mulig kunne legge inn URL, Filbane etc. for å hente informasjonen de trenger via Enify.
    • Som et resultat vil sluttbrukerne slippe å forholde seg til kompleksiteten bak å fange elementer, samtidig som de får muligheten til å lage og kjøre et hvilket som helst element.
    • Templates kan opprettes av Enify - administratorer som har spesiell kunnskap om oppførselen til bestemte applikasjoner. Når de er opprettet, kan de publiseres og brukes av alle i systemet
    • Grunnleggende maler som følger med Enify er Microsoft Edge, Chrome, Excel, Power Point og Word. Kundespesifikke maler kan lages etter behov av en med administratorrettigheter (dette avhenger av hvilket abonnement du har).
  • Hvordan kan jeg bruke det?

• Når du oppretter et element som sluttbruker velger du Templaten din, legger inn nødvendig input (gjerne en link), lagrer og så er du klar til å bruke elementet fra My Elements.

HubSpot Video

• Som administrator oppretter du en ny Template (eller variant av en Template), oppgir nødvendige applikasjons- og prosessparametere, lagrer og publiserer.