Enify Elements I Bruke Elements

Elementer er de grunnleggende byggesteinene i Enify. De inneholder en link til informasjonen du vil åpne. Det kan være en word-fil, en presentasjon eller informasjon direkte inne i et program. Slik kan du bruke elementer i Enify.

Hva er Elements?

Elementer er som "Bokmerker" som åpner dine apper, data og dokumenter, akkurat der du ønsker at de skal åpnes. Elementer er den viktigste byggesteinen i Enify.

elements

Hvordan bruke elementer?

• Et element som er blått er lagret i Enify og kan derfor alltid finnes her.
  • Du kan starte et element ved å dra det fra My Element listen til et oppsett i My work øverst på Workbench -skjermen.
Drag&drop
  • At du drar det og slipper det gjør at du "ber" Enify om å åpne appen eller dokumentet som er knyttet til elementet i området på skjermen du angav i oppsettet.
  • Under den røde boksen "Running" finner du programmer som du selv har åpnet og er kjørende på din maskin. Disse kan du også dra inn og slippe der du ønsker på skjermen.

createelement-1

Hvor kan du finne elementene for gjenbruk?

• Når du lagrer et element vil de vises i listen My elements.
  • Du kan også opprette mapper der for å hjelpe deg med å organisere dem som filer på datamaskinen din.
  • Dette er nyttig hvis du har mange elementer eller vil beholde elementer knyttet til bestemte oppgaver sammen.
  • Du kan raskt åpne og lukke alle mappene på elementlisten din ved hjelp av doble piler øverst på listen.
  • Under My Work er en søkeboks som kan brukes til å raskt finne et element. Mer informasjon om søk og tagger finner du nedenfor.